![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
![]() Sitemizin değerli üyelerinden biri olan coolie281281 yaptıgım ilk maç bir turk rakiple yaptığım ve sorunsuz 90dk hatta uzatmalar ve penaltıları gördugum ilk maçtı. yani ilk onlıne maçımı yaptım turkle ![]() Rakibimi tebrık ederim oyun fair play cercevesinde mukemmel bır maçtı. Tekrardan bol bol maç yapıcaz... Kanka işlemcını değişte senlede yapak ![]() Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Gerçekten harika bir maç oldu.Sorunsuz ve mükemmeldi.Türkçespiker.com ailesinden biriyle maç yapmak kadar güzel birşey yok.Herkese tavsiye ederim.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Kazanana tebrikler , iyi oyunlar ..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bu konuları gördükçe heycanlanıyorum bir an önce oyunum gelsede bende oynasam..
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
dün orjinal oyun aldım.nickim osmore ekleyen olursa sevinirim.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Tebrikler. Güzel bir maç olmuş. Barcelona ataklarında Beşiktaş savunmasının ter döktüğü düşüncesi geldi aklıma direk. Hasan Abi'nin deyimiyle top 2 kale arasında mekik dokumuş. Bende çok yakın bir zamanda bir aksilik olmazsa orjinal oyun sahibi olmayı planlıyorum. Hadi hayırlısı diyelim...
Efsane değilim ama geri döndüm. seçilmemiş çocuk nam-ı diğer TwiNKie... |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Barcelona karşısında beşiktaş vay be nerelere gelmiş bjk
![]() |
|
|