![]() |
![]() |
![]() |
|
| Pes 2010 Genel Sohbet Alanı Pes 2010 hakkında duyurulan haberler , gelişmeler , resimler , videolar ... |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
İyi günler Sayın T.S.C. Yönetimi ve Sevgili Üyeler, Ben dün bir konu açmıştım. Efsane ol da yarattığımız oyuncu takıma futbolcu önerebiliryormuş dedi "bulkan" kardeşimiz. Menüde bir yeri varmış, orayı kendisi unutmuş o kısma girip mevkilere oyuncu seçip önerebiliyormuşuz.Takım da transfer sezonunda bu oyuncuları transfer ediyormuş. Bu özelliği kullanmazsanız, takım ya hiç transfer yapmıyor ya da saçma sapan , gereksiz transferler yapıyor... dedi. Menüdeki yerini bilen birisi var mıdır acaba? Bilen varsa cevap yazsın lütfen ![]() Sponsorlu Bağlantılar KARTAL'ım isterse durduramazsın SİYAH'la BEYAZ'ı unutamazsın...! |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Dün,ben de o konuya yazmıştım ama kimse cevap vermedi.Bilen arkadaşlar varsa yazsın lütfen.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Become A Legen ana menüsünde Ayarların üstündeki ''Gözlemci'' bölümü sanırım sizin dediğiniz yer. Kale, Defans, Orta Saha ve Forvet diye bölümler var oraya oyuncu seçiyorsunuz takım gözlemcisi de onu izliyor ve transfer ediyor yanlış bilmiyorsam...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
![]() Burda işte. Sende niye yok anlamadım... ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Allah Allah..İlk defa gördüm bu gözlemciyi.Görsem zaten girerdim de neden yok?..
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Çok ilginç neden acaba...
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Bu Normal Pes de Yok Ama Extremde Var Neden Acaba
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Hayır canım normal PESte de var kesinlikle.Bu arkadaşta neden yok ben de anlamadım... Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Normal PES te yok bildiğim kadarıyla, bende de yoktu ama exTReme yükleyince geldi...
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Var arkadaşım var yahu.Aylarca yamasız PES2010 oynadım, efsane modunu.Hatta sırf o modu oynuyordum.
Tam ismini, yerini hatırlasam söyleyeceğim ama yok işte, pesi sildim, oynamıyorum bir süredir. Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Heralde benim oynadığım orjinal olmadığından olsa gerek bilemiyorum...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Benimki de orjinal değil ama var.Bence bu Official Patch'lerden kaynaklanıyor.Yani resmi güncellemelerden...??
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Kota sorunu yüzünden exTReme'i henüz indirdim,daha yüklemedim.Umarım yükleyince gelir.Yani yamayla ilgili demiyorum ama official patchlerle ilgili olabilir arkadaşın dediği gibi.Bu arada aklıma gelen,düşük ihtimalli bi' şey daha var.Yalnızca online Legend oynayanlarda da olabilir o gözlemci.
Düzenleme: Şimdi tekrar baktım da İsmail arkadaşın orijinal değilmiş.O yüzden ikinci ihtimal ortadan kalkıyor ve birinci ihtimal,elimizdeki en olası sonuç haline geliyor şimdilik. Konu BojaN-18 tarafından (09 Eylül 2010 Saat 13:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Pes 10'da yok. Kesinlikle hatırlıyorum. EXTremede geldi bana bu özellik.
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, efsane ol, konu, oyuncu, pes, pes 2, pes 2010, t.s.c, transfer |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |