![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Evet arkadaşlar, ben de bir "Fenerbahçe Menü" yapayım dedim ve uzun uğraşlar sonucu çalışmamı bitirdim. Çok özenerek yaptım umarım beğenirsiniz...
Not: SS'ler 16:9 modunda alınmıştır... SS: ![]() DOWNLOAD FENERBAHCE MENU - BY PECKLE ALTERNATİF LİNK Rar Şifresi: Peckle Kurulum içindedir... Yorumlarınızı esirgemeyin Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
GALATASARAY menü de yaparmısın?
*Biz Hayallerle Değil Gerçeklerle Yaşarız Biz Kupayı Hayallerde Değil Gerçekte Alırız* |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Valla çok istek gelirse yapabilirim
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Biraz şenlendir resimleri.Çok sönük kalıyor bazıları..
Ne Maradona,Ne Gullit,Ne Stojkovic.. En Büyük NEJAT BİYEDİC İmparator İmparator Sensiz olmaz BURSASPOR |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
ii çalışma olmuş teşekkürler arkadaşlar
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bravo arkadasım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
ellerine sağlık çok güzel bir çalışma olmuş
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Sağolun arkadaşlar sizce cursora (imleç) güncelleme yapayım mı?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Zaten Senin SS lerdeki güzel oyundada böyleyse gerek yok Bence..
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
ellerine sağlık
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Menü güzel olmuş ellerine sağlık...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Yeni transferlerimizinde olduğu bir Gs menüsü yaparsan biz Galatasaraylılarıda cok sevindirmiş olursun.Ayrıca Fb menün bence çok güzel olmuş eline emeğine sağlık.
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Galatasaray'ın kinide yapabilir misin ?
------------------------ Edit : Bu seferlik ben düzelttim. Mesajlarımızda üslubumuza biraz daha dikkat edelim. (TwiNKie...) |
|
|
|
|
|
#15 | |
![]() |
Alıntı:
Bu istekleri değerlendirerek yeni bir GS menü çalışmasına başladım. Yakında sizlerle birlikte ![]() (Not: kasuka üslubuna biraz dikkat et, emir verir gibi konuşma |
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, download, evet, fenerbahçe, kurulum, menü, pes, pes 2, pes 2010 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |