![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
tamamen bana ait olan ( dehset crew ) bu yamada
bitmez tükenmez aşkımız ( karşılıklı ) sarı lacivert şampiyon fener bu sezonun modası seviyorum seni ekmeği tuza banıp uh le le le Fenerbahçe ! koy şu ... Fenerbahçe bir tanede beşiktaşa küfürlü beste yer almaktadır rardaki klosörün içindeki unnamed yazılı bütün dosyaları oyunun kurulu olduğu dizindeki kitserver dt01.img içine atmanız yeterli iyi eğlenceler http://www.4shared.com/file/vuYeQaUg..._By_yasin.html bir teşekkürü çok görmeyin fenerli kardeşlerim Sponsorlu Bağlantılar Konu dehset crew tarafından (27 Mayıs 2010 Saat 01:58 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
dt01.img klasörün varsa atarmısın ?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
eyvallah teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Link Kırılmış , Düzeltirsen Sevinirim ..
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Link kırık düzeltirsen süper olur, heyecanla bekliyorum.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
link düzeltilmiştir hepiniize iyi eğlenceler
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
kitserver içinde dt01.img diye bir klosör yoksa bunu kendin oluşturabilirsin yeni klosör aç ismini dt01.img yap tezahüratları bu dizinin içine at umarım yardımcı olabilmişimdir
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
sesler yüksek cıkıyormu ben bundan öncede indirmiştim tezahüratlar zor duyuluyordu
Düşmanın beteri varsa Eses'imin NEFER'i var. |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
eywallah
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
şimdi indirdim güzel olmuş eline sağlık bayada net çıkıo sesler
![]() Düşmanın beteri varsa Eses'imin NEFER'i var. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
devrim yamasına bu tezavuratlar gcmıyo ndn
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
bu tezahüratlar bana ait devrim yamasının yapımcıları arasında değilim zaten öyle kendimce yaptığım tezahüratlar ses kaliteleri oldukça yüksek iyi eğlenceler
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Extreme 10 da olurmu bu ?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
ya dt01.img die bir şey var konamı img de ama klasör deil onun içine atılmıyor yani img klasörüne atılıyor yardımcı olursanız sevinirtim
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
pes 2010 için kitserver yüklemen lazım google'dan arat indir kitserver klosörünün içinde img war onun içine dt01.img diye bir klosör açıp tezahüratları bu klosörün içine atman lazım kitserver kullanımı hakkında bilgiyi indirdiğin sitede görürsün zaten
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| ..., 2010, atma, çok, fener, fenerbahçe, file, iyi, kitserver, pes, pes 2, pes 2010 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |