![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 | |
![]() |
Alıntı:
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
bendede orjinal var online mac yapmak istedigimizde birbirimizi nasil buluruz hic online oynamamistim suan a kadar pek bi bilgim yok yardim edebilirmisiniz
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Intel işlemci var... iddalı türk arkadaşlarla oynamak isterim...
hatta bir ara lig gibi şeyler vardı sanki, tekrar olursa çok sevinirim... iddalı arkadaşlar pm atsın kapışalım... ara beni boya bei gibi mi oldu bi gariplik var sanki ![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
sayano oynayabiliriz istersen
iddali olup olmadigim hakkinda konusùak istemiyorum gorursun OYNARSAK melihmersinli@live.com burdan ulasabilirsin pm ne bilmiyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
orjinal oyun almayı dusunuyorumda online oyunda lag sorunu varmı memnunmusunuz daha once pesi hic orjinal oynamadım merak ediyorun ve sizinle oynamak icinde alıcagım vede direk konami ıd yi girince oluyormu yoksa yine port acma cart curt la ugrasıyormuyuz?son bir sorum daha var kutunu icinden cıkan bi keyle flan mı oyuna giriyoruz yoksa o cıkan keyle konami sitesine girip uye olup flan mı giriyoruz.bilgilendirmeleriniz icin simdiden tesekkurler...
Konu explosive27 tarafından (14 Kasım 2009 Saat 07:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#21 |
![]() |
hiçbir sorun yok arkadaşım rahatlıkla alabilirsin...
kutunun içindeki kullanma klavuzunun arkasında ****** oluyor onu oyunu kurarken giriyosun... sonra konaminin sitesinden id numarası vs. alıyosun rahatlıkla oynuyosun... benim internet 4megabit seninki1mbse eğer hani bağlantından dolayı kaldırmazsa bilemem o kadar bilgim yok... kolay gelsin... |
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
benimki 2mb umarım olur ya sizle oynamayı cok ama cok isterim bu id alımnda flan bi zorluk yok dimi herhangi bsorun yasamam dimi ii sabahlar...
|
|
|
|
|
|
#23 |
![]() |
Forumdaki aydınlatma için öncelikle tesekkür ederim : ) 3 ay sonra askere gidicem ama yinede gittim aldım oyunu cuma gunu oyun elimde olucak ve hemen yuklıycem
8 mb internet kullanıorum lag , ping , loss , choke gibi seler yasamıycagıma emınım ben yine de diger arkadaslara söliyim 1 mb adsl yada uydunet yada her hangi marka internet kullanıcaları için sölüyorum bence biraz lag olur cunku artık cok yavas kaldı 1 mb , bnden sölemesi kolay gelsin şimdilik ![]() |
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
2 mb icn ne dysnz yeterlmdr szce?
|
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
2 mb sana yeterli bana kalırsa , hiç bir sorun yasamassın =)) Ama oyun esnasında dawnload falan tarzı seler yapmassan
![]() |
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
ok tskkurler
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]() |
beyler pes 2010 u ucuza alabilecegim bir yer biliyormusunuz güvenilir ve araldan daha ucuz?
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
Aral Turkiyeye getiren tek fırma. ondan daha ucuz bulursan kaçırmadan al
![]() lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
sırf online oynamak için acaba alsam mı orjinal oyun diyorum ama online da kasma olursa diye karar vermiyorum
![]() |
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
walla araldan daha ucuz varda guvenirlilik meselesi şimdi gelir fason bi ürün çıkar kar edim derken zarar ederim
![]() |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, online, pes, pes 2, pes 2010 |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |