![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
PES serisinin bütün oyunlarını oynamış biri olarak 2010 benim için tam bir hayal kırıklığı.Tam anlamıyla berbat.2009 un yanına bile yaklaşamamış.Kontroller berbat,hız berbat,hareketketler berbat ve ahmakça.Oynadığın takım senin ne yapmak istediğini ancak işişten geçtikten sonra anlayabilen algılama özürlü 11 aptal adamdan müşetekkil.Oyunculara yapay zeka değilde yapay aptallık verilmiş.İnsanı bu kadar sinir eden bir futbol oyununa daha rastlamadım.PES serüvenine ben bu oyundan sonra son verdim.KONAMİ'nin PES 2009'u aşacağını zannetmiyorum.Bana cevap verme nezaketinde bulunacak arkadaşlar lütfen şeytanın avukatlığını yapmadan gerçek fikirlerini yansıtsınlar.Sizcede bu en aptal PES oyunu değilmi?
![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
değil bi kere konun adını değiştir bu ne aptal 2010 diye başlıkmı olur bi kere 2010 ,,2008 felaketinden sonra çıkmış en iyi pes oyunu çünkü yapay zeka vs. çok önem verilerek hazırlanmış bir oyun...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Özür dilerim.Konunun başlığı "aptal 2010"değil "AHMAKLAR SÜRÜSÜ 2010" OLMALIYDI.Oynanabilme yetisi ve hız açısından 2008 bile bundan iyiydi.Şimdi FİFA'dan ne farkı kalmış?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bunun neresi hakaret güzel kardeşim.Asıl hakareti yapanlar bu oyunu yapanlar.Geri bildirimlerle en mükemmel oyunu yaptık diyerek asıl onlar bizim zekamıza hakaret ediyor.Yaptıklarının kendileride farkında olduğu için hız ve oynanabilirliği düzeltmek için yama üstüne yama yayınlamıyorlarmı.Emeğe tabiiki saygı.Fakat hak eden emeğe.Bu oyunun ne menem bir şey olduğuna bile bakmadan tüm dünyada milyonlarca insan satın aldı.Onlar emeklerinin karşılığını fazlasıyla aldı.Fakat ben alamadım.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
pes 2010 da hız düşüklüğü oyun içi zekanın yani biraz daha pes 6 gibi olmasına yol açmıştır (pes 6 su ana kadar en çok sevilen pesdi)
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Tebrikler canım kardeşim.Demekki biraz soğukkanlı olursak ortak noktalarda buluşuyoruz.2010,2006 nın bile çok gerisinde.Kesinlikle bunca tantanayla duyurulmayı,bunca niye yapıldığı anlaşılmayan övgüyü hak etmiyor.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
peki canım kardeşim öle olsun
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bence bu konuyu uzatmanın bi alemi yok.. pes2010 la pes 6 yı kıyaslamanız bile oyundan anlamadığınız anlamına geliyo bence pes2010 bu zamana kadar yapılan en iyi seri..
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Doğru.Uzatmanın bir manası yok.Çünki sesim yankı yapıyor!Sizede bu yakışır.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
arkadaşım ne diyorsun sen sen git de 2008 ile 2010 soğukkanlı bir şekilde karşılaştır bakayım. 2008 de oynanabilirlik hiç yoktu. Adam alıyordu pas vermeden gidip golünü atıyordu. Ama 2010 da adam en az sahasında 10 pas yapıyor. Gerçek maçlarda da bu böyle. Adamlar emek veriyor sen affedersin ahma* ap*** diyosun. Zaten biz böyle bir toplum olduğumuz için kalkınamıyoruz. Sadece sen değil herkes. Adamlar son yılın en iyi Futbol oyununu tasarlamış senin gibiler kalkmış ah*** ap*** diyor. Sen kendin çok biliyorsan bundan daha güzel bir oyun tasarlada göreyim seni. Sanki herşeyi çok biliyormuşsunuz gibi çıkıp burda oyuna hakaret yağdırmanız beni deli ediyor.
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Pes 2010 serisinin iyi ve kötü yanları elbette mevcut.Konami bu seriyi tasarlarken eski serilerde ki iyi yanları eklemiş,kötü yanlarıda düzeltmiş.Elbette bu noktada bir ayrıma gidiyoruz.Kötü yanlar kime göre kötü?
Pes serisinde,hızlı,bol ataklı,daha seri hareket eden oyuncular,bol gol pozisyonları seviyorsanız pes 2010 bu konuda sizi tatmin etmeyecektir.Kendi gözlemlerim doğrultusunda şunları farkettim; Bir ps3 salonuda 10 tane pes oynanıyorsa bunun yarısına yakınında hala 2009 oynanmakta.2009 serisinin daha atak,hızlı ve bol pozisyonlu olduğunu göze alırsak ve salona gelen kişilerin daha çok eğlenme amaçlı geldiğini düşünürsek pes 2009 daha cazip tabiki. Pes 2010'da eski serilerdeki birçok hata giderilmiş.Ancak birçok oyuncuya "hantal" gelmesi çok normal.Çünkü Konami sürekli daha gerçekçi oyun yapayım derken sanki biraz işin eğlence kısmını es geçiyor gibi.Eski serilerde hatırlarsanız daha bol ve farklı hareketler vardı.Bu hareketler ile rakibe çalım atmak çok etkili ve keyifliydi.Yada topu alıp rakip kale önüne daha rahat gelebiliyordunuz.Ancak 2010' da işler daha zor.Buda oyundan alınan eğlenme duygusunu ve keyfi baltalıyor bence. Ben pes oynarken,o anda ki düşüncemi anında oyunda görmek isterim.Daha çok reflexlere dayalı oynarım.Pes 2009'da aklımda ki(anlık) düşüncenin game pada yansıması ve oradan da kontrol ettiğim oyuncuya yansıması arasında geçen süre saliselerden ibaretti.Ancak 2010'da herşeyi nerdeyse "2 sn önce düşünüp, 1. önce uygulamanız gerek" Buda odamda sürüsüne bereket "bozuk game pad" demek...çünkü adamlar gitmedikçe...koşmadıkça..benim istediğim hareketleri zamanında yapmadıkça daha çok yükleniyorum game pada ve sonuçta kırıyorum ![]() Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=20877 Pes 2010,sürekli pas yapmaya dayalı bir oyun.Rakiple 2 li mücadeleye çok girerseniz topu kaybetmeniz muhtemel.Buna dayanarak Konami,2010 da kısa pas isabetini de arttırmış bence.Böylece sürekli pas yaparak sonuç elde etmeniz kuvvetle muhtemel. Pes 2010,oyuncuların sahada yayılımları,pres,markaj gibi yapay zeka konularında tavan yapmış.Buda oyunu zorlaştırıyor elbette.Böyle olması güzel.Takımların ve oyuncuların karakteristik özellikleride oyuna çok iyi yansımış.Bir C.ronaldoyu,bir messiyi oynarken gerçekliği daha iyi hissedebiliyorsunuz.Dediğim gibi bazı hataların da(kaleciler,taçlar,frikik yada kırner kullanan oyuncunun donması gibi) düzeltilmiş olması güzel. mcinali kardeşimizin demek istedikleri de sanırım bu yöndeydi.Ben kendi adıma pes 2011 de daha hızlı,reflexlerimi çok daha iyi algılayan, daha bol ve yeni hareketlerin olduğu,pes 5 kadar akıcı,pes 6 kadar gol çeşitliliğin olduğu,pes 2008 kadar(neyse bunu geçiyorum ) pes 2009 kadar eğlenceli bir oyun bekliyorum.Bu oyun ne kadar gerçekliğe yaklaşırsa o kadar sıkıcı olacaktır.Bunu bir düşünün...Not:Konu başlığını "Pes 2010 saçmalıkları" diye değiştirdim.Aptal biraz ağır kaçıyor.Konu açan kişilerin yada mesaj yazacak kişilerin kullandıkları kelimelere daha çok dikkat etmesi gerekir. Spikerden Sesli Mektup Var!(5. Hafta) PES 2012 Türkçe Spiker 3. Demo İndir! PES 2012 Ulusal Marşlar ve Tezahüratlar İndir! Nasıl eleştiri yaparım? exTReme 12 Sorular ve Cevaplar Konu BlackCat(v-i-p) tarafından (26 Aralık 2009 Saat 18:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yorum yok...
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
BlackCat(v-i-p) spiker arkadaşıma sonuna kadar katılıyorum.. hatta bu pes 2010 serisine spiker de yapılmasın gerek yok. hiç bir eklentide bu oyunu düzeltemez. oyunları yönlendirmek işkence. gerard bile bu kadar hantal olamaz.. sadece cristiano ronaldo gibi oyuncular hızlı hareket edebiliyorlar. logitec marka kol aldım game pad de sorun vardır diye o bile kar etmedi.. sinir katsayım 100 kat artıyor bu oyunu oynarken...
daha az önce oynadık arkadaşla kolu sağa sola fırlatmaktan haşamat oldu kol ![]() |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2009, 2010, benim, futbol, gerçek, hız, için, pes, pes 2, pes 2009, pes 2010, takım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |