![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
Demekki pes de game ped kıran bi ben değilmişim
![]() Ama ben genelde online oyunda lag yaptığı için kırıyorum yoksa diğer bölümlerde sorun yok .. Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#17 |
![]() |
pes2010 da oyunun akıcılıgı yok yani oyun orta sahada kılıtlenıyo bellı baslı pozısyonlar oluyo gercek futboldakı gıbı .pes2009 oyun oldukca akıcı ve seri oynanıyordu,pes2010 da pasa dayalı bir futbol söz konusu yanı organıze atak az gol sakın ve gercege yakın futbol konu alınmıs bu sadece dusunce yapısına baglı isteseler cok hızlı defasntan alıp gol atan oyunda yaparlardı o zamnda oyunun gercekcılıgı kalmazdı .ben pes2010 u tam gercekcı futbol olarak göruyorum ama cıdden oyunun akıcılıgı bıraz kaybolmus
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Ne oyun ya tam bir canavar
hem alırken para veriyoruz hem kola klavyeye para veriyoruz hem kırılan kol ve klavyeden sonra yenisine para veriyoruz bari pes'in orjinal fiyatlarını düşürselerde klavye, kol parası yetiştirebilsek bende klavye kırmıştım![]() |
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Acaba konaminin logitech yada sony gibi firmalarla gizli bir anlaşması olabilir mi?
![]() Bu seride kırılan kolların haddi hesabı yok. |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
Ben klavye ile oynuyorum.Ben de oynarken klavyeyi defalarca yanımdaki kanepeye doğru fırlattım.Her sene orijinal alıyorum
ama bu sene verdiğim paraya acıdım hakikaten.Umarım seneye bu kadar kötü olmaz. |
|
|
|
|
|
#21 |
![]() |
arkadaşımız dediklerine katılmamak elde değil..
konami bişeleri düzeltmek için bişelerin b.kunu çıkarmış resmen.. oyunda çok büyük artılar eklemiş fakat çokta büyük eksileride beraberinde getirmiş.. pes 2009 da da eksiler çoktu ama etkisi sinir damarlarındaki kanı hareketlendirmesi bu kadar değildi... maçı bırakan hakemler.. sebepsiz kaleyi terk eden kaleciler.. c.ronaldo ve roney haricinde iyi şut çekebilen futbolcularla(lampard garrerd) şut pozisyonu yaratmak için çekilen eziyet.. mantık dışı vuruşlar(arkası dönük adamın çok hızlı topu ileri atması.. yada yanındaki adama pas atamaması) ve oyundaki en kötü olay en büyük yıldz oyuncuların bile hız tuşuna basmasakda topu ayağından sebepsiz yere aşması ve kaybetmesi.. bu sebeplerden dolayı maçı yensek bile sinir içinde kalıyoruz... |
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
Ne söylerseniz söyleyin şimdiye kadarkilerin en iyisi 2010 dur her türlü tartışmaya da girerim
|
|
|
|
|
|
#23 |
![]() |
bence oyunun en büyük eksisi sizin verdiğiniz komutun geç algılanması ve geç uygulanması.siz ne kadar hızlı düşünürseniz düşünün oyun bunu uygulamakta gecikiyor. Bu yüzden sizin tek top mantığıyla oynamanız gerekiyor.Eğer bu olay bir patch ile çözülürse oyun tadından yenmez.bence başka bir eksisi yok.yapay zeka çok iyi.ayrıca arkadaşların dediği her oyuncunun topu ayağından açması sizce de gerçekçi değil midir? Her futbolcu topu ayağında tutacaksa oyunun tadı mı kalır.
Ayrıca oyunda bir atmosfer sıkıntısı var.Ne taraftar sesleri sizi içine çekebiliyor ne menü müziği sizi eğlendiriyor ne de spiker sizi oyuna bağlayabiliyor. Bu üçü de oyundan sıkılmanızda bir etken oluyor. Devrim yamasıyla bu atmosfer sorunu %70 çözülecektir.Yine de PES 2010 en gelişmiş futbol oyunudur ve gelişmeye açık olan, ilerisi için çok önemli olan bir yapıtaşıdır... |
|
|
|
|
|
#24 | |||
![]() |
Alıntı:
)Alıntı:
Alıntı:
Konu kenanfener tarafından (15 Ocak 2010 Saat 15:04 ) değiştirilmiştir.. Sebep: flood |
|||
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
Konuyu açan arkadaşıma ve Hasan abiye sonuna kadar katılıyorum.Çok büyük hayal kırıklığına uğradım.09 a kıyasla bu oyundan hiçbir keyif alamıyorum.09 efsane moduna devam ediyorum büyük bir keyifle.
Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=20877 Ayrıca bu katıldığım yorumlara ek olarak da oyundaki kötü bir durumu da belirtmeden geçemeyeceğim. Malum hakem kararları.Rakip oyuncu bizi resmen biçiyor fakat hakem faul bile vermiyor.Çok ufak temaslarda faul verip bir de kartına başvuruyor.Oyundaki tüm hatalara göz yumsam da bu hakemolayınakesinlikle tahammüledemiyorum. Efsane modunu inanılmaz çok severim 09 da.10 serisinde bu modda hiçbir gelişme olmamış.Gelişme olmadığı gibi daha da gerilemiş bence(Oyuncu kondisyon yönünden 09 a göre çok daha zayıf oluyor).Ayrıca ilk 11'e girdikten sonra başka bir mevkide oynatıyor beni haliyle hiç verimli olamıyorum.Kaldı ki futbol hayatına yeni başladığımız için güçlerimiz de kısıtlı.Bu yüzden de PES2010 da efsane modu beni oyundan soğuttu.Hiç keyif alamadım. Oyuncuların hantallığını şahsen FIFA08 ve sonrasındaki serilerin oyuncu yapısına benzettim.Bu kadar da olmaz yani oyuncu ayağında hiç top tutamıyor.Malesef oyun giderek FIFA ya benziyor. Şut veya orta açma tuşundan sonra pas tuşuna bastığımızdaki şaşırtma hareketi PES08 ile beraber iptal oldu.Daha saçma ve etkisiz bir hareket ortaya çıktı ve malesef bu da FIFA2005 ve sonrası serilerdeki hareketin aynısı.PES2010 daki oyuncuları başka mevkilerde oynatınca verimliliğinin ve güçlerinin azalması özelliği de yine FIFA dan alıntı. 09 dan sonra PES 2010 için çok umutlanmıştım.Sonuç olarak hayallerim yıkıldı diyebilirim... Allah beni dostlarımdan korusun, düşmanlarımla başa çıkabilirim. Forum Kuralları Yardım,Lütfen bakın,Acil,Çok önemli vb.... Kendinizi Açık Olarak İfade Edin Nasıl Eleştiri Yaparım? Yetkili Alımı İle İlgili |
|
|
|
|
|
#26 | |
![]() |
Alıntı:
Biz adamların yaptığı oyuna elbette saygı duyuyoruz. Onlar da gecelerini gündüzlerine katıp, kullanıcılara iyi bir oyun sunabilmek için emek harcıyorlar. Buraya kadar herşey günlük güllistanlık görünüyor. Peki ya bizim emeklerimiz ne olacak. Bizler de cebimize üç beş lira para girsin diye geceli gündüzlü çalışmıyormuyuz. Kazandığımız paraları orjinal ürünlere harcayarak, telif hakkı sahiplerine destek olmak gibi güzel duygular besleyen biz PES severlere, yapımcılar nasıl bir duygu besliyor olabilir acaba. Oyunun satışa sunulduğu gün internete düşen korsan sürümlerini indirmeyi biz de biliyoruz. Oynanabilirliği en kötü PES serisi anketi PES 2010 oyununun beklentileri karşılamadığını gösterirken sen daha neyi benimle tartışacaksın. |
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]() |
Beklenti nedir ya 2008 gibi dandik bir oyun mu 2009 gibi her adamın gol attığı bir oyun mu yoksa her sene gelişiyor işte biraz yapıcı olsanıza 2011 i de beğenmezsiniz bu at gözlükleriyle ..
|
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
bence pes 2010 şu ana kadarki en iyi pes serisi..
|
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
Güzel kardeşim asıl sen bizim daha bir yıl sonra çıkacak oyunu şimdiden beğenmeyeceğimize karar vererek at gözlüğü takmış olmuyormusun?Bizim Konami'ile ne alıp veremediğimiz olabilirki.Güzel olan bir şeyi beğenmemek için arada bir husumet olması lazım.Böyle bir şey olabilirmi.2010 çıkmadan önce aylarca takip ettim.Daha çok profesyonel futbolcuların geri bildirimleriyle bu oyunu kurguladılar.Haliyle kendini beğenmiş,egosu yüksek futbolcular oyunun çok kolay olduğu,zorlaştırılması yönünde telkinlerde bulundular.Onlarda ortaya böyle senin ne yapmak istediğini bir saniye sonra algılayan,sana "sormadan" topu ayağından açıp kaptıran,üst üste iki çalım yapmayı beceremeyen,hantal (oyunu zorlaştırmak adına) bir ruhsuz adamlar sürüsü ortaya çıkardı.Görsel efektlerine,grafiklerine bir şey dediğimiz yok.Sen "gözlüklerini" çıkarıp birde bizim gibi bakmaya çalışsan?
|
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
Beğenmeyen oynamaz bu kadar basiT adamları yargılayamazsınız ben beğeniyorum herkesin kendi düşüncesi ve en gerçekçi peste 2010 dur ..
Konu By SaRı tarafından (28 Aralık 2009 Saat 17:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2009, 2010, benim, futbol, gerçek, hız, için, pes, pes 2, pes 2009, pes 2010, takım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |