![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#31 |
![]() |
Ne diyelim güzel kardeşim.Senin keyif kraterlerine savaş açacak halimiz yok.Bize saygı duymak düşer.Sana iyi eğlenceler,uğraşlarında başarılar diliyorum ve bu konuyu kapatıyorum.İyi günler dilerim.
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#32 |
![]() |
arkadaşlar herşey çok güzel ama şunu belirtiyim arka arkaya mesaj yazmak YASAK!
|
|
|
|
|
|
#33 |
![]() |
deiğşik..
|
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
ani refleksler yapildiginda oyuncu bunu daha gec algiliyor.. mesela cok iyi hatirliyorum. pes 2009 da oyuncuyla karsi karsiya kaldigimda ani sag veya sola donerek adami gecebilirdiniz ancak 2010 da 1 saniye onceden basmaniz ongoruluyor. yapay zeka artmis ancak pres anlaminda paslarin yerini bulamamasi hakem hatalari adina gercekcilik artmis. oyun zevki yok. 2010 2008 den sonraki ilk fiyasko diyebilirim..... ben sildim paslar gibi 2009 oynuyorum. daha keyifli...
|
|
|
|
|
|
#35 |
![]() |
Daha iyisi çıkana kadar en iyisi Pes 2010
|
|
|
|
|
|
#36 |
![]() |
Arkadaşlar herkezin yorumuna düşüncelerine saygı duyuyorum.Diyorsunuzki hakem hataları pasın yerini tutmaması vs vs 1 maç izlediğinizde pes 2009 daki gibi bütün paslar yerini buluyormu acaba ?Veya hakemler HİÇ mi hata yapımıyorlar sorarım size!Şahsen oynarken çok ama çok zevk alıyorum.Oyun ortasahada kitleniyor diyorsunuz.Eğer takımda kaliteli 1 10 numara yoksa tabikide kilitlenir.KONAMİ yıllar geçtikçe daha iyi oyunlar çıkartıyor bence.Sıkıcı olabilir ama çok gerçekçi oluyor.Sizin için 1 oyuncu topu aldığında kaleye gidip golmü atmalı yoksa 1 takımda paslarla oluşan zevkli ataklarmı.Eğer 1.sini düşünüyorsanız benim söylediklermi unutun.Zaten takmıcaksınız.Saygılar...
|
|
|
|
|
|
#37 |
![]() |
aç config i yaz 3.0 sıfırı oyuncuyu tutamazsın
|
|
|
|
|
|
#38 |
![]() |
Tam kıvamını tutturman lazım
|
|
|
|
|
|
#39 |
![]() |
BENCE SÜPER BİR OYUN ÇIKARTMIŞLAR HEMDE SERİYE UYGUN BİR ŞEKİLDE
|
|
|
|
|
|
#40 |
![]() |
Alışmışınız leblebi gibi gol atmayı pes 2010 bence süper 3 pasta gol atmıyorsun gerçek maç gibi, rakibinin boşluğunu arıyorsun. kontra ataklarda rakip sazan gibi üstüne atlamıyor bence süper olmuş..bravo KONAMI
|
|
|
|
|
|
#41 |
![]() |
evet eski peslerde kanattan bi orta goldu bolece oyun git gide yenilenip guzellesiyor...
|
|
|
|
|
|
#42 |
![]() |
Bence Pes 2010 ilk başta yadırgasamda sonradan sevdigim bir oyun .Bende sizler gibi iyi bir yıl geçirmiştim 09 la ama bir zaman sora sıkmıştı çünkü aynı yerlerden aynı vuruşum hep gol oluyordu buda gerçekçiligi alıp ***ürüyordu pes 2010 da oynanış olarak yavaşlık olsada oynadıkça iyi hareketler ögrenip yine iyi çalımlar atabiliyorum ama oyunda ki faul lere uyuz oluyorum adam arkamdan kayıyor bırak kırmızıyı kart bile vermiyor bide şu taçlarda saçmalık var gerisi güzel
![]() |
|
|
|
|
|
#43 |
![]() |
Şu ana kadar pes serilerinde toplam kaç kol kırdığımı bende bilmiyorum.Bu pad ciler amma para kazandi benden
|
|
|
|
|
|
#44 |
![]() |
Pes 2010 oyunun yavaşlığından bende şikayetçiyim harektlerdende öyle fakat + taraflarına bakarsak eski serilerinden çok mesela master lig resmen çağ atlamış pes 6 da master ligde gerçek oyuncularla dahi başlayamıyorduk klasik pes oyuncuları espimas gibi fakat 2009 da bu sorun aşıldı ama 2010 da gerçek şampiyonlar ligi euro ligin eklenmesi yanı sıra gözlemci doktor gibi kulüp yetkilileri genç takım maç atlamak gibi birçok yenilik getirmiştir fakat yapay zeka her nekadar geliştirldi densede taktik vermek için gelişmiş yani daha detaylı taktik verebiliyoruz ama oyunda yaptığınız harektlerin atakların geç algılanması benimde canımı sıkıyor
|
|
|
|
|
|
#45 |
![]() |
Evet Hareketler Geç Algılanıyor Ama Gerçekden Master Lig Güzel Olmuş Oyunun En Büyük +Sı
⚡ Forum Kuralları ⚡ Aktivasyon Kodu Nasıl Alınır? ⚡ Konu Başlığı Nasıl Olmalıdır? Bir Gün... Mutlaka... ~ Endless ~
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2009, 2010, benim, futbol, gerçek, hız, için, pes, pes 2, pes 2009, pes 2010, takım |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |