![]() |
![]() |
![]() |
|
| SAMP TSC Clanı SAMP ile ilgili haber , resim , video gibi paylaşımların yapılacağı alan. |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Arkadaşlar şu an için bildiğim kadarıyla 2 server üzerine yoğunlaşılmış durumda. Ancak bildiğim çok güzel bir server var. Uzun süre oynadıktan sonra bıraktım. RolePlay serveri ayrıca son düzenlemeleriyle şehir İstanbul'a dönüştürülüyor. Adminleri olsun oyuncuları olsun kaliteli bir serverdır. Bu serverda oynamayı tavsiye ediyorum..
İnternet Sitesi; www.istanbul-rp.com ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bu servere girmek için web sitesinden başvuru yapmak gerekiyor 1 hafta önce yaptım hala sonuç göndermediler bi gönderseler bakacam da
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Evet benim daha önce kullanıcım vardı ancak şifresini unuttum yeniden başvuru yaptım umarım onaylanır kısa sürede..
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Evet buraya girmek çok zor. Herkes giremez bence. Ayrıca Rp server olursa çete çatışmaları falan çok olmaz.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
RP daha güzel olur diye düşündüm gerçekçi sonuçta
![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
normal serverde oynayamadık ki böyle bi servere girelim TSC olarak
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
Haklısın Fakat Daha Biz Toplanamadık Bile WolfTeam Gibi Ayrıca Berker Şu Clan Turnuvasına Katılsak Diyorum
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Berker maalesef herkes RP'yi bilmiyor
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bi toplanamadık toplansak iyi olacak da
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
|
Site Şu An Kapalı Galiba?
|
|
|
|
#11 |
![]() |
rp harikaymış hemen girip oynarık
![]() Forum kuralları Konu açmadan önce okuyun Nasıl eleştri yaparım ? Özel Mesajlarımızı Temizliyoruz! Mesaj yazarken lütfen... Mektubunuz Var ! Ne Mutlu TÜRKÜM Diyene Not : Gelen arkadaşlık isteklerini kabul etmiyorum.Lütfen arkadaşlık isteği göndermeyiniz.
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
İstanbul-RP belkide şuan SAMP'ın en iyi 2-3 serverinden biridir. Arkadaşlık ortamı olsun, Serverin gerçekçiliği olsun çok güzel. Servere giren varsa pm Martje
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Her başvurum isim nedeniyle reddediliyor. Adim_Soyadim şeklinde yazıyorum ama isminiz Türkçe değil diye reddediliyor. Şimdi tekrar başvuru yapıyorum. Umarım kabul ederler.
Efsane değilim ama geri döndüm. seçilmemiş çocuk nam-ı diğer TwiNKie... |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
Türkçe karakterler kullanma, oyun içinde benim adımda Tarik_Oz
|
|
|