![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
![]() En büyük ligi kurmak için kolları sıvadık ve tüm imkanlarımızla sizlere guzel zamanlar geçirtebilmek için hazırlıklara başladık.. Bizler Süper ligimizi kurduk bu heyecana başladık ve sizlerinde bu heyecanda yer alması ve ortamı daha da kızıştırmak için ikinci ligimizi açıyoruz.. "Ben birinci ligteki rakiplerimden daha iyiyim, benim yerim birinci lig" diyenler buyrun meydan sizin.. Yapmanız gereken buraya kayıt olmak ve msn adresinizi yazıp bizim grup msn adresimizi eklemeniz.. Rakip arama derdine son ligimize özel msn grup adresiminizi kullanarak rakiplerinizle hem sohbet edebilirsiniz hemde maç ayarlabilirsiniz.. Msn adresimiz : group913689@groupsim.com Kayıt şekli; Game id; Msn adresi: Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu BlackCat(v-i-p) tarafından (24 Aralık 2009 Saat 01:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yine orjinal oyun olması gerekiyor mu?
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
tüm pes 2010 online oyunlar için orjınal oyun gereklidir
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#6 |
![]() |
game id=james dean1
msn:erkanla_yakamoz@hotmail.com |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Game İd: k3zman335
E-Mail: mateja_kezman_335@hotmail.com Bu arada iddaalıyım haberiniz olsun arkadaşlar ![]() |
|
|
|
|
#9 |
![]() |
game id:elmacikli
msn:iskenderm24@hotmail.com |
|
|
|
|
#10 |
![]() |
NicufuQ
nic_ufuk@live.com |
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Arkadaşlar oyunu orjınal olmayanlar lütfen kayıt olmasınlar
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Game Id:hMz_mLk
E-mail: son_duam_38@hotmail.com |
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Arkadaşlar yanlış yazmışım game id'i kusura bakmayın.
game id: hEro msn: dortheceonharf@windowslive.com |
|
|
|
|
#14 |
![]() |
nick:_MaRaZ_
msn:yetenek95@hotmail.com ben çok iddalıyım haberiz olsun bu arada |
|
|
|
|
#15 |
![]() |
Arkadaşlar oyunu orjınal olmayanlar lütfen kayıt olmasınlar
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| benim, ekleme, extreme, game, için, iki, msn, süper, yapma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |