![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
Game Id: buraks.844
E-mail: burak_gs844@hotmail.com Sponsorlu Bağlantılar Konu By Burak tarafından (30 Aralık 2009 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#17 |
![]() |
Game id;alpturan
Msn adresi:kacak_ark@hotmail.com |
|
|
|
|
#18 |
![]() |
game id=eness68
msn=muhammed_enes_tugrul@hotmail.com Konu eness68 tarafından (29 Aralık 2009 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#19 |
![]() |
game ıd nerde gözüküyo ayrıntıl biri anlatsın şunu yawwwı
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
oyunu orjınal olanlar kayıt olsunlar
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#21 |
![]() |
game id: k3zman335
msn: mateja_kezman_335@hotmail.com |
|
|
|
|
#22 |
![]() |
game id:axe07
axe_salih_07@hotmail.com ya arkadaşlar biri şu online lig için ne yapılması gerekiyor ve nasıl yapılıor bi ayrıntılı açıklama yapsın lütfen ben daha önce hiç online oyun oynamadım bunun nasıl olacağı hakkında bi bilgim yok..pes 10 da gerçekten iddalıyım arkadaşlar ama kendimi kanıtlamam için önce bu online oyun üyeliğinin nasıl olacağını ve nasıl oyuna,lige girileceğini biriniz lütfen Allah rızası için gücenmeden açıklasın çok sevaba gireceksiniz yaa lütfen...şimdiden yardımlarınız için çok tşk edrim Allah razı olsun.. Konu lewi wills tarafından (30 Aralık 2009 Saat 17:07 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#23 | |
![]() |
Alıntı:
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
game id : tollis
msn: tolgaytar_264@hotmail.com |
|
|
|
|
#26 |
![]() |
game id:Baku
msn:faiqh54@live.com |
|
|
|
|
#27 |
![]() ![]() |
game id: sSs
msn adresi: rigor-mortis@hotmail.com |
|
|
|
|
#28 |
![]() |
selam arkadaslar bız sımdı bu oyuna gırmek ıcın orjınal cd ye 100 ytl mı verecez bumudur yanı
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
game ıd : gokhan05
msn : gokhanahiskali@hotmail.com |
|
|
|