![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
T.S.C 1. Ayın Yaması Yarışması
Yarışmaya katılabilmek için gerekli şartlar ; - Yamaya katılacak kişi T.S.C üyesi olmalıdır. - Option file hariç her türlü yama ile yarışmacı olabilirsiniz. - Yamada kimseden yardım almamış tamamen kendi çalışması olmalıdır. - Yaptığı çalışmanın başkasının veya birinden yardım aldığı gibi bir durum söz konusu olduğunda yarışmacı diskalifiye edilecektir. - Katılan yarışmacılar çalışmalarını 30 gün içinde bitirmek zorundadırlar.Bu süre zarfında teslim edilmezse değerlendirmeye alınmayacaktır. - Katılacak yarışmacılar çalışmalarını bitirdiklerinde yarışma düzenleyicisi (Sedat_60) 'ne teslim etmek zorundadırlar. - Çalışmaların uygunluğu belirlendikten sonra 7 günlük bir anket açılacaktır.Bu ankette tüm T.S.C üyeleri oy kullanabilirler. - Katılımcıların yeni bir üyelik alıp kendilerine oy vermeleri kesinlikle yasaktır.Bu durumda yarışmadan ve siteden belirli bir süre uzaklaştırılacaklardır. - Katılımcıların yamalarının hangi patch ile uyumlu olduğunu belirtmeleri gerekmektedir.(Devrim patch ile uyumludur,pesedit.com patch'de sorun çıkartabilir gibi.) Motivasyon ödülleri; -Kazanan yarışmacının rütbesinde, hangi ayın 1.si olmuş ise,onu belirten bir resim yada yazı olacaktır. - Kazanan yamacının çalışması bir dahaki yarışma sonuçlanana kadar anasayfada verilecektir. -Uygun görülen ödüllü çalışmalar T.S.C exTReme'10 çalışmasında yer alacaktır. Not:Yarışma ile ilgili her türlü soru ve sorunlarınızı yarışma sorumlularına iletebilirsiniz.Yarışmamızın amacı,üyelerimiz arasında ki yama yapımcılarını daha iyi çalışmalar yapmak için desteklemek ve üretip geliştirmeye teşvik etmektir. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=22450 Yarışma Sorumluluarı : - Sedat_60 - de_souza - Fatih9494 Sponsorlu Bağlantılar Konu BlackCat(v-i-p) tarafından (24 Ocak 2010 Saat 23:11 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Öncelikle yarışma hayırlı olsun çok güzel bir proje..
Ben Türkçe Kart Sistemi adlı yamamla katılıyorum yarışmaya. Yama ilk ve tek olarak tarafımdan yapılmıştır.. http://www.turkcespiker.com/forum/pe...94-t18703.html Yönetici Notu:Çalışmanız değerlendirmeye alınacaktır... Konu Sedat_60 tarafından (24 Ocak 2010 Saat 23:47 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Ben de yaptığım "Fenerbahçe Menü" ile katılayım bari. Resmi bilgisayarınıza kaydedip yakınlaştırarak daha detaylı görebilirsiniz menüleri...
http://www.turkcespiker.com/forum/pe...le-t20342.html Yönetici Notu:Çalışmanız değerlendirmeye alınacaktır... Konu Sedat_60 tarafından (24 Ocak 2010 Saat 23:48 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Ben tutorialle katılmak istedim.Ben sadece üyeler katılıyor diye biliyordum ama yetkili arkadaşlar katılınca katılayım dedim.Herkesin(bilmeyen)sıkıntı çektiği face importunu anlatan tutorial.Tutorial ile katılına biliyormuyum bilmiyorum ama işallah katılırım.
![]() http://www.turkcespiker.com/forum/pe...lc-t22291.html Yönetici Notu:Yarışmamız yama yarışması olduğundan tutorial çalışmanız değerlendirmeye alınmayacaktır. Konu Sedat_60 tarafından (26 Ocak 2010 Saat 19:32 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#5 |
![]() |
nasıl katılcam anlamadım
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Size ait olan bir yamayı burada bizimle paylaşın...
![]() |
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Bence emin abininin yamaları 1. olur
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
ama v2'de yardım aldı.
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bende Sitede de Mevcut Olan STR Mega Patch'a Yaptığım Menü Müzikleri Yamasıyla Karşınızdayım En Kısa Sürede Upload Edip Mesajımı Düzenleyeceğim... İndirenler Bilirler
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Yarışma birincisi belli olmuştur konu kapalı ..
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Çalışmaları, devrim, eklemek, extreme, extreme'10, fatih9494, file, için, iyi, kendi, option, patch, sedat_60, sorun, t.s.c, t.s.c extreme'10, yaması, yardım, yeni |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |