![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
Emeğinize sağlık. Bencede görsellik ve dizayn açısından daha iyi olabilirdi. Buyrun bi çalışma yaptım gazete için umarım beğenirsinizi
![]() ![]() ![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#17 |
![]() |
![]() lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#18 |
![]() |
|
|
|
|
|
#19 | |||
![]() |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Gökhan ve Birkan kardeşlerimi bu çalışmalarından ve atılımlarından ötürü tebrik ediyorum.Umarım sitemizde son zamanda kabuğuna çekilmiş kişilere de örnek olur.Çok daha iyisini bekliyoruz...çok kapsamlı bir dergi bekliyoruz sizden... Not: 2. başlık olan "T.S.C Bir ilkini Gazete olarak çıkartıyor... Sitemizde Düzenlenen Fair Play liginin basın toplantılarından oluşan tek sayfalık gazete çıktı.." cümlesinde hata var. İlkler çıkartılmaz...belki gerçekleştirilebilir...eğer başlık şöyle olursa çok daha etkileyici olacaktır. "T.S.C İlklerine Bir Yenisi Daha Eklendi...İşte İlk Gazetemiz" yada "T.S.C İlk Gazetesini Çıkartıyor...İlkere İmza Atmaya Devam Ediyor" gibi... ![]() Heleki gazete çıkartıyoruz diyorsanız bunlara çok ama çok dikkat etmelisiniz...bir sonraki çalışmanıza ışık tutması dileğiyle.. Spikerden Sesli Mektup Var!(5. Hafta) PES 2012 Türkçe Spiker 3. Demo İndir! PES 2012 Ulusal Marşlar ve Tezahüratlar İndir! Nasıl eleştiri yaparım? exTReme 12 Sorular ve Cevaplar Konu BlackCat(v-i-p) tarafından (27 Şubat 2010 Saat 21:17 ) değiştirilmiştir.. |
|||
|
|
|
|
#20 |
![]() |
bence guzel olmus abım gazete super
|͇̿C͇̿¤͇̿̿ .. Bizki ustasıyız VATAN sevmenin.. |͇̿C͇̿¤͇̿̿
RevoLuTioN_94 > Samuel Rhawi |
|
|
|
|
#21 |
![]() |
Güzel bir çalışma olmuş bence.
|
|
|
|
|
#22 |
![]() |
arkadaşlar tüm yorumlarınız için teşekkür ederiz.
Arkadaşlar bu gazete photoshopla(ben photoshop kullanmayı bilmiyorum) hazırlanmadı gazete sayfa düzeni yapmayı sağlayan bir programla yapıldı bu nedenle görsellik bu kadar oldu.unutmayınız ki bir gazete iki kişiyle çıkmaz gazetede çalışan bir sürü kişi vardı editör yazar grafiker sayfa düzenleyicisine vs fakat bizim gazetemizde sadece iki kişi var biri fikirlerini kullandığımız lewi diğeri de sayfayı düzenleyicisi ben ayriyetten biz gazete çıkarmak için aylarca haftalarca düşünmedik sadece 5 dakikamızı aldı gazete çıkartalım mı çıkartalım ve iki saat içinde hazırladık yayınladık.Eğer sizde bize berker kardeşimiz gibi görsellik adına bir şeyler paylaşmak isterseniz bizde seve seve faydalanırız yukarıda örneği görüldüğü gibi .son olarak bundan sonraki gazetemizde kendimizi bir adım daha ileriye atmaya çalışacağız.Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23785 mr_nem&lewi kardeşler olarak yorumlarınız için tekrardan teşekkürü bir borç biliriz. Konu mr_nem tarafından (28 Şubat 2010 Saat 15:12 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#23 |
![]() |
Not: 2. başlık olan "T.S.C Bir ilkini Gazete olarak çıkartıyor... Sitemizde Düzenlenen Fair Play liginin basın toplantılarından oluşan tek sayfalık gazete çıktı.." cümlesinde hata var.
İlkler çıkartılmaz...belki gerçekleştirilebilir...eğer başlık şöyle olursa çok daha etkileyici olacaktır. "T.S.C İlklerine Bir Yenisi Daha Eklendi...İşte İlk Gazetemiz" yada "T.S.C İlk Gazetesini Çıkartıyor...İlkere İmza Atmaya Devam Ediyor" gibi... Heleki gazete çıkartıyoruz diyorsanız bunlara çok ama çok dikkat etmelisiniz...bir sonraki çalışmanıza ışık tutması dileğiyle.. Bu uyarımı dikkate almayacakmısınız? |
|
|
|
|
#24 |
![]() |
abicim dikkkate aldık ya ilk mesajı okumuyorsun galiba
|
|
|
|
|
#25 |
![]() |
çok doğru söyluyorsun buna katılıyorum..
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
#26 |
![]() |
|
|
|
|
|
#27 |
![]() |
Hasan Abi'nin mesajını aynen aldığımız için öyle olmuştur
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
İşte size bir konu Yöneticiler arasında büyük gerginlik
![]() |
|
|
|
|
#29 |
![]() |
Bence gayet güzel olmuş ellerinize emeğinize sağlık...
|
|
|
|
|
#30 |
![]() |
katılıyorum.
|
|
|
![]() |