![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 | |
![]() ![]() |
Aşağıdaki Kura Sonuçları Açıklanmıştır.. Gerekli Düzenlemeler yapıldıktan sonra Ligimiz Facebook sayfamızda duyurduğumuz üzerine yarın yani 03.02.2010 saat 22de msnden benden gerekli şifre ve arama ismi alındıktan sonra yapılacaktır..
T.S.C Dostlar ligi 03.02.2010 saat 22.00 ile 14.02.2010 saat 22.00 arasında yapılacaktır.. Burada Yapmış olduğumuz maçlar puanlar bizim için önümüzdeki transferli lig için bir sıralama mayetinde olacaktır.. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - Forum http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=23083 Tüm Maçlarını bu arada yapan arkadaş transferli ligte eğer başka tam maçını yapmış olan kişi yoksa 1.sırada seçim yapma hakkına sahip olacaktır.. 2 yada daha fazla olması durumunda puan durumu dikkate alınıp sıralama belirlenecektir.. Onun için tüm maçlarınızı yapmanız gerekmektedir.. İyi oyunculara sahip olabilmeniz için... Kura ile ilgili konulara ulaşmak için tıklayın: Takım Üye Kura Seçimi 1 yunus107 & chelesa 2 SpyMasteR & Barcelona 3 elmacıklı & liverpool 4 r2.ruyesil & valencia 5 mehmetsahin & man united 6 talamasca & sevilla 7 Lewi wills & milan 8 tentenboy & real madrid 9 elpesao & roma 10 coolie281281 & juventus 11 BlackCat(v-i-p) & man. city 12 rigormortis & fiorentina 13 lincon55 & at madrid 14 husam2007 & inter 15 By Burak & arsenal T.S.C Dostlar liginde takım ve oyuncu değiştirme yoktur.. Konu lewi_wills tarafından (03 Şubat 2010 Saat 00:14 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() |
Ben kendi isteğimle ligden ayrılıyorum!! Yetkilikere duyurulur. İyi oyunlar size
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
yaw ben de oynamak istiom ama benim oyun orjinal deil
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
arkadaşlar alın artık şu lige beni yafff
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Beyler aranızda bursa osmangazide oturupda orjinal pes 2010 u olan varsa verebilirmi
![]() |
|
|
|
![]() |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |