![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#2566 | |
![]() |
Alıntı:
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2567 |
![]() |
hocam ben öğrenciyim fiyatta yaptığınız bu incelikten sonra ne diyeyim bende dvd almaya karar verdim. ancak şöyle bir sıkıntı var ben sbs 460 üstü alırsam babam alacağını söyledi (geçen sene 452 almıştım) Sonuçlar 28 Haziranda açıklanacak. 28 Hazirandan sonra sipariş verme imkanımız var mı? Ve tekrar TSC ekibine teşekkür ediyorum.
|
|
|
|
|
#2568 | |
![]() |
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
#2569 |
![]() |
teşekkürler emeği geçenlere paylaşımda torrent eklentisi de yaparsanız çok sevinirim
|
|
|
|
|
#2570 |
![]() |
öncelikle her zaman emeğin karşılanmasından yanayım..Açıkcası yıllardır hasan abimiz emek veriyor her sene tabiri caiz ise beleş indirip kendimiz veya arkadaşlarımızla " vay be adam ne güsel yapmş veya değişik eleştirilerle büyk bir zevkle oynuyoruz " emek karşılık görmelidir.... 15 TL bu yama için hiç bir şeydir..Hayatımızda ne kdar önemsiz yerlere para gitmiştir şimdiye kdar.... HASAN ABİ VE EMİN ABİ YAMANIZA EMEĞİNİZE SAYGI TEŞEKKÜR....
AYRICA EN ERKEN NE ZMAN SATIN ALABİLİRM YAMAYI.... ARKADAŞLARADA TAVSİE ETTİM ONLARDA ALACAK ... ve DVD de sadece yama ve destekli modlarmı olacak yoksa pes 2010 orjinal setup +yama mı olacak .... ??? |
|
|
|
|
#2571 |
![]() |
arkadaslar extreme 10 da büyük takimlarin en az 10`ar tezahüratlari olacak diye okundum
acaba internet versionunda kacar tane olacak bilen varmi? türkiyede olsam kesin alirdim ama yurtdisinda oturuyorum ve su bagis isi pek kafama girmiyor bu nedenle internet versionunu indirmeye karar verdim. emegi gecen herkese tesekkürler extreme olmadan PES´ in tadi yok iyiki varsiniz. |
|
|
|
|
#2572 |
![]() |
yama bitimi? link nerde
|
|
|
|
|
#2573 |
![]() |
15 tl olması farketmez abi 20 tl yollicam ama su erken çıksa artık
mağazada saklanarak konuyu okuyorum. yarın gelcegini bilsem şimdi yatiricam parayı adam akıllı olcak soonunda 2010 rize5 nickli üye lafım sana.. topu topu 15 dakika önce üye oluyosun bi incele bak ne konusulmus forumda . gelip link nerde diyosun direk. istedgini bulamaz kötü siteymis der gidersin şimdi sen ![]() Konu erdii2307 tarafından (26 Nisan 2010 Saat 17:03 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2574 |
![]() |
Geçen yılki exTReme'den çok daha emek harcanmış.Ellerinize sağlık.Süper ötesi bişey olacak.
|
|
|
|
|
#2575 |
![]() |
[QUOTE=yohtur;244258]İnternet versiyonunu hiç çıkarmasaydınız bari.Ben de bu sitenin ve exterme'nin amatör ruhlu olduğunu sanıyordum.Spiker bile koymasaydınız internete.[/QU
sen indirme o zaman adamlar yamayı yapmasa napıcaksın adamlar para verıp dvd alıyor ınternet versıyonununla dvd versiyonun aynı kefeye konması şimdi olmaz. |
|
|
|
|
#2576 |
![]() |
İşte budur dvd 15 olmuş..
Teşekkürler exTReme ekibi.. Hassasiyetiniz için...T.S.C 2010 ball xD süpermiş ![]() Herşey gider.. Herşey geçer.. FENERBahçekalır .. ! Konu paTRon_ tarafından (26 Nisan 2010 Saat 17:49 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
#2577 |
![]() |
Arkadaşlar 6 özel takım internet versiyonda olmayacak mı ben olacak sanıyordum
![]() |
|
|
|
|
#2578 |
![]() |
exTReme tanıtım alanını hazırlayan arkadaşlar bu fotoğraf izleme şeklini değiştirebilirmisiniz..? tek tek aç kapa yerine ileri geri koyamazmısınız..? Sayfayı Adobe dreamweaverden yapıyorsanız eğer image wiever seçeneğini kullanabilirsiniz
![]() Herşey gider.. Herşey geçer.. FENERBahçekalır .. ! |
|
|
|
|
#2579 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
#2580 |
![]() |
o spikerlerin kısayol işi harika olmuş.
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, avrupa, bakın, beşiktaş, bjk, dünya, edit, extreme, extreme10, fenerbahçe, full, galatasaray, gol sonrası, konami, master lig, masterlig, orjinal, önemli, pes 10, pes 2010, pes2010, sistem, stadyum, super, tsc, tsl, türkçe, türkçe spiker, yağmur, yama |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |