![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#31 |
![]() |
bi an önce gelmesini istiyoruz.
Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#32 |
![]() |
Bu sende bomba gibi olacak exTReme...
¸.¤*¨¨*¤.¸¸...¸.¤*¨¨*¤. \¸.¤ FENERBAHÇE ¤*¨*¤. .\¸.¤*¨¨*¤.¸¸.¸.¤*¨¨*¤. ..\ ☻/ .▌ / \ |
|
|
|
|
#33 |
![]() |
evet gerçekten güzel yama geliyor ama birde tff 2li tff 3lig olursa türk takımlarımız dahada güzel olur tabi bu bir istek daha iyisini yapımcılarımız bilir şimdiden kolay gelsin...............
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
Böyle birşey yapılmaz sanırım.Oyun kalitesi düşer.
Rule one : The Doctor lies. |
|
|
|
|
#35 |
![]() |
Elinize sağlık valla 2009 için olan yamanızı ilkdefa indirip denicem çok övdüler 2010 'nun kide çıksa onuda denesem bi an önce çok güzel bir yama olaca benziyor
|
|
|
|
|
#36 |
|
|
Arkadaşlar sürprizlerle dolu bir extreme 2010 hazırlıyoruz.Süper geliyoruz hazırlıklı olun
![]() |
|
|
#37 |
![]() |
SONUNDA YA
EN AZ 4 TANE YAMA DENEDİM BUNA DEVRİM YAMASIDA DAHİL HİÇ BEĞENMEDİM... HALA EXTREME 2009 OYNUYORUM.... ARTIK EXTREME 2010 ZAMANI ![]() |
|
|
|
|
#38 |
|
|
abi dvd ne kadar ve nasıl temin edebilecez?
|
|
|
#39 |
![]() |
Daha bu sorular için erken.Yama çıkınca bilgilendirme gelir.
Rule one : The Doctor lies. |
|
|
|
|
#40 |
![]() |
bu yamanın dvd şekli ayvalığa ne zamn gelir...
|
|
|
|
|
#41 |
![]() |
Dvd nin ücreti ne kadar olacak??
|
|
|
|
|
#42 |
![]() |
GS,FB,BJK,TS...stadları olacak mı ??
*Biz Hayallerle Değil Gerçeklerle Yaşarız Biz Kupayı Hayallerde Değil Gerçekte Alırız* |
|
|
|
|
#43 |
![]() |
Abicim söylememişsiniz de stadyum olucak mı acaba ? Program çıkmadı falan deniliyordu.
|
|
|
|
|
#44 |
![]() |
abi bu konaminin drogbayla ne alıp veremediği var anlıyamıyorum adamı güçsüz yapıp duruyorlar extreme09 ekibi el atmıştı aynı hassasiyeti extreme10 da bekliyoruz
) |
|
|
|
|
#45 |
![]() |
abi sür cimbomluyuz:![]() |
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, avrupa, bakın, beşiktaş, bjk, dünya, edit, extreme, extreme10, fenerbahçe, full, galatasaray, gol sonrası, konami, master lig, masterlig, orjinal, önemli, pes 10, pes 2010, pes2010, sistem, stadyum, super, tsc, tsl, türkçe, türkçe spiker, yağmur, yama |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |