![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#46 |
![]() |
ben dvd alacagım da ilk birkaç soru soracagım
1-kolay yükleniyor mu? 2-hangi ilde satılacak?istanbul esenlerde oturuyorum yama ist. cıkarılmassa kargo ücreti ne kadar olur? 3-extereme 10un fiyatı ne kadar olur? Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
#47 | |
![]() |
Alıntı:
..... Rule one : The Doctor lies. |
|
|
|
|
|
#48 |
![]() |
Hasan Abi Öncelikle Büyük Uğraşınız İçin Hepinize Teşekkür Ederim.
Sorum Şudur. Dvd Ücreti Ne Kadar Olucak ? Soru Daha Önce Sorulmuş .. Beklemedeyiz |
|
|
|
|
#49 |
![]() |
Tahminim her seneki gibi en az 5 Tl
|
|
|
|
|
#50 |
![]() |
T.S.C TV tabelası süper yaaaa valla çok beğendim
|
|
|
|
|
#51 |
![]() |
Bomba gibi bir exTReme daha geliyor
Geçen sene Dvd almıştım bu sene de Dvd almayı düşünüyorum ![]() |
|
|
|
|
#52 |
![]() |
resimlere baktıkça coşuyoor. valla doğru süper menüsü fialn tabela tsc süper yama
_______________________ 1907 |
|
|
|
|
#53 |
|
Çok çok mükemmel bir yama bizi bekliyor olacak o zaman yahu, şimdiden çok teşekkürler ve ellerinize sağlık. Şu ana kadar hiç bir yamayı yüklememiştim ve bundan sonrada yüklemeyeceğim heralde bunu bekliyor olacağım. Ayrıca şu büyük sürpriz olayınıda çok merak ettim doğrusu.
Birde bu dvd ile internet sürümü arasında ne gibi farklılıklar olacak ki? Çok büyük farklar olmaz umarım. |
|
|
|
|
|
#54 |
![]() |
çok güzel sonsuz teşekkürler
|
|
|
|
|
#55 |
![]() |
Pazartesi yada salı akşamı ilk mesaj güncellenecek.Görecekleriniz ve okuyacaklarınız heyecanınızı dahada katlayacak..çok hoş yeniliklerin haberleri geliyor...
|
|
|
|
|
#56 |
![]() |
radar renkleri düzgün olsa bari her maç uğraştırıyor birde büyük sürprizi çok merak ettim inşallha biran önce biter
|
|
|
|
|
#57 |
![]() |
Yine Süper Bi Yama Gelicek. Sabırsızlıkla Bekliyorum..
|
|
|
|
|
#58 |
![]() |
Güzel bir yama olacak bekliyoruz
|
|
|
|
|
#59 |
![]() |
ya benim kafam karıştı 2010 extremesi ücretsiz olmuyacak mı zaten ücretli olsada ben direk alırım da ücretlimi ücretsizmi olacak bu extreme...
|
|
|
|
|
#60 |
![]() |
2 Versiyon olacak. İnternetten indirebileceğiz fakat onda extra eklentiler bulunmayacak. Ya da DVD olarak satın alabiliyorsun.
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| 2010, avrupa, bakın, beşiktaş, bjk, dünya, edit, extreme, extreme10, fenerbahçe, full, galatasaray, gol sonrası, konami, master lig, masterlig, orjinal, önemli, pes 10, pes 2010, pes2010, sistem, stadyum, super, tsc, tsl, türkçe, türkçe spiker, yağmur, yama |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |