![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
Burada ismi yazılı arkadaşlar takımlarını seçecekler...
-1) Horus racing 0= musty TAKIMINI SEÇMİŞTİR 1.LİGE GİREMEDİĞİ İÇİN SECME HAKKI TANINMIŞTIR 1) osmore 2) cingo parma 3) masdas ath. club 4) Celebrain 5) james dean1 monoco 6) mehmetsahin17 twente 7) k3zman335 lille 8) elmacikli bolonga 9) NicufuQ 10) hMz_mLk 11) hEro Feyenord 12) _MaRaZ_ 13) BY_Burak toulouse 14) alpturan 15) eness68 16) tollis 17) Baku 18) sSs basel Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=20920 19) losangeles osasuna 20) tentenboy valladolid İNGİLİTERE LİGİ - birmingham city - sunderland - wigan İTALYA LİGİ -atalanta -bolonga Elmacıklıı -Cagliari -Livorno -Parma cingo -Siena HOLLANDA LİGİ -Ajax peckle -Feyenord _hEro -Twente mehmetsahin17 FRANSA LİGİ - auxerre - lens - lille kezman335 - lorient - monaco james dean1 - nancy - nice - stade rennais - saint-ettenne - toulouse By Burak İSPANYA LİGİ - almeria - ath. club masdas - getafe - osasuna losangeles - racing horus - valladolid tentenboy DİĞER LİGLER -Anderlet -Clup Brugge -Standart Liege -Dinamo Zagreb -Lokomotif Moskova -Spartak Moskova -Zenit talamasca -Basel sSs Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden Konu lewi wills tarafından (16 Ocak 2010 Saat 16:16 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
Takıma güvenenlerin değil, oyununa güvenenlerin ligi T.S.C EXTREME 2.LİG takım secme ve lige başlamak için 01.01.2010 saat 22:00 de konuyu takip edin.. Hızlı olan kazansın
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Saat 22.00 ve konumuzu açıyoruz..
Hızlı olan kazansın arkadaşlar.. İyi şanslar.. Unutmayalım Bir takım sadece bir kişide olacaktır.. Aynı anda iki aynı takım yazılırsa site hangisini ilk işlerse takım onda olur ve ikinci sıradaki bir başka takım seçmek zorunda kalır.. Takımınızı seçtikten sonra msnden lig şifrenizi benden alıp ligimize başlayabilirsiniz.. lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
twente
ONAYLADI.. MSNDEN ŞİFRE ALIP LİGE BAŞLAYABİLİRSİN Konu lewi wills tarafından (02 Ocak 2010 Saat 00:21 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Bunu neden yaptın bilmiyorum ama .... LILLE
ONAYLADI.. MSNDEN ŞİFRE ALIP LİGE BAŞLAYABİLİRSİN onaylanmıştır mesajlarını silmeyın!! Konu lewi wills tarafından (02 Ocak 2010 Saat 17:04 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
bologna
ONAYLADI.. MSNDEN ŞİFRE ALIP LİGE BAŞLAYABİLİRSİN Konu lewi wills tarafından (02 Ocak 2010 Saat 00:24 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Feyenord
ONAYLADI.. MSNDEN ŞİFRE ALIP LİGE BAŞLAYABİLİRSİN Konu lewi wills tarafından (02 Ocak 2010 Saat 00:27 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
ben yukarda zenit göremıyorum
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
bende katılmak istiyorum?
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Getafe
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Lille Lille Lille
ONAYLADI.. MSNDEN ŞİFRE ALIP LİGE BAŞLAYABİLİRSİN Konu lewi wills tarafından (02 Ocak 2010 Saat 00:36 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
monaco
ONAYLADI.. MSNDEN ŞİFRE ALIP LİGE BAŞLAYABİLİRSİN Konu lewi wills tarafından (02 Ocak 2010 Saat 00:39 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
cvp verinda oynamak için ne yapmam gerek
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
orjınal dvdye sahip olman gerek
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
orjinalden yükledim ben.katılmam için extreme yüklemem gerekio mu
|
|
|
|