![]() |
![]() |
![]() |
|
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
| Anketimiz: Ligin Durumu | |||
| Devam edilsin.. |
|
2 | 16,67% |
| Yeni heyecanlar şart! |
|
10 | 83,33% |
| Katılımcı sayısı: 12. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
T.S.C Extreme Lig ve T.S.C Extreme 2.Lig de maçlar çok güzel bir şekilde başladı ve hızlı bir şekilde devam ederken yavaş yavaş azaldı ve ligimizde şuan itibari ile maç yapılmaz oldu..
Sizlere iki önerim var.. Birincisi Ligi burada bitirelim, ikinci lige düşen düşsün birinci lige çıkan çıksın yeniden başlayalım ve bir iki gün sonra yine maçlar yapılamıyor durumuna gelsin.. İkinci bir önerim ise T.S.C Extreme liglerini bu arada tamamen bitirelim.. Birinci Ligte lider ve İkinci Ligteki liderleri Şampiyon ilan edelim ve yolumuza yepyeni bir ligte sürekli online olan sürekli maç yapabilecek kişilerle devam edelim? Grup msninde de sadece ligtekı arkadaşlarımız kalsın ve yeni gelen kimseyi kabul etmeyelim... Buyrun Görüşlerinizi alayım ![]() Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sana teşekkürü bir borç bilir ikinci fikrirnin altına imzamı atıorum ...
adam gibi oynayalım 10 kişi de kalsak zevk alalım yeter ... |
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Benim görüşüm 1. önerin ile 2. önerinin karmasını uygulamak.Yani; Ligi burada bitirelim, ikinci lige düşen düşsün birinci lige çıkan çıksın.Ligte sürekli online olan sürekli maç yapabilecek kişilerle devam edelim.Grup msninde de sadece ligtekı arkadaşlarımız kalsın ve yeni gelen kimseyi kabul etmeyelim...
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Bir sonraki turnuvada bende varım.
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
2. teklifini tüm kalbimle onaylıyorum.Doğru düzgün maç yapılsın.Sürekli online olan arkadaşlarla tabiki
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() ![]() |
bende oyumu ikinciye kullandım yepyeni fakat düzenli giden bir ligimiz olsun fazlalıklara ihtiyacımız yok değilmi arklar
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
canı sıkılan arkadaşlar olduğu için,ligi tadında bırakıp bitirmektir.Bir arkadaşın dediği gibi az kişiler olsun ama öz olsun gruba önüne gelen kişiler girmesin ve bir değişiklik katmak en doğrusu...
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
2 . öneri bencede
![]() |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bende ikinci şıkka kullandım oyumu değişiklik heyecan katar bence
|
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Kesinlikle ikinci seçenek.. yeni ve aktif bir lig kurulsun
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
2. seçenek bence de...
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Bence de 2. seçenek ama bu sefer ben de varım
Önceden rezarvasyon yaptırmak şart ![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
2.öneri uygundur bencede.sürekli online olabilecek arkadaşlarla oynansa iyi olur.ama bu sırada 2.lig diye bir ligde olsa mesela siteyi yeni öğrenen birisi olabilir süreklionline olabilir.yeniler için 2.lig yapılabilir ve 1.ligde maçlarını genede yapmayan arkadaşlarla bu 2. ligden takip edilen arkadaşlar yer değiştirebilir.bir de bazı yaptırımlar olabilir.mesela ligimiz şu tarihte bitecektir maçlarınızı tamamlayınız.tamamlamayan olursa bir dahaki lige alınmama gibi.ve birde oyundaki mesaj bölümünü kullanalım.oradan rakiplerimize mesaj atarak ortak bir buluşma saati ayarlayabiliriz.
|
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
1 haftadır online olup ta rakibini bulamayıp maç yapamyarak 1.lige çıkamyanların suçu ne...Benim bir rakibimle maçım kaldı onu yenersem 2.olup 1.lige çıkıcam belki de.Bu sebeple sil baştan yeniden başlayalım.Kesinlikle maç yapmayanlar alınmasın...Gruptan gereksizler silinmeli...Yani 2.fikir gayet mantıklı...
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| başladı, çok, extreme, güzel, iki, lig, online, t.s.c, yavaş |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |