![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
T.S.C EXTREME LİG inde bulunan arkadaşlar 15 ocak 2010 tarihine kadar en az 20 maçınızın tamamlanması gerekmektedir.. Bu uyarıyı dikkate alınız!!..
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
4 gün kaldı ancak sanmıyorum maçların tamamlanacağını.
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Bende sanmıyorum... oynamayacaktınız madem niye girdiniz lige arkadaşlar?
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
Benim şu sıralar sınavlarım vardı giremedim pek... Sınavlar çarşamba günü bitiyor; ama 15'ine kadar tamamlayabileceğimi sanmıyorum...
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Yetkililerin 15 Ocak'ta maçlarını tamamlayamayan oyunculara ne yapacaklarını merak ediyorum.Şimdiden söylerseniz sevinirim.Oynamayan adamları beklemek zorunda değiliz.
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
Bugün çok bekledim ama kimseyi bulamadım
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Çoğu kişi gece 1-2-3 gibi yapıyor maçlarını. Ben okul nedeniyle o saatlerde uyumuş oluyorum. Daha erken saatte girdiğimde ise kimseyi bulamıyorum...
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
Valla ben her saat diliminde farklı günlerde sık sık giriyorum bakınıyorum ama kimsecikler yok?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
msn grup adresinde arkadaşlar durmadan maç yapacak yok mu dıye soruyorlar.. Sende o msn adresini ekle ve sor istersen maç yapacak var mı dıye? Ayrıca sana defalarca yazdım yapalım maçımızı dıye cevap yazmadığında çok oldu!..
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Yazılılarım ayın 15'in de bitecek. O yüzden oyun oynamaya pek fırsatım olmadı. Bölümüm itibariyle kodlama dilleriyle uğraştığım için msn de sürekli açık. Ancak ben yokken mi herkes geliyor orasını anlamış değilim. Maç yapmak isteyenler genelde 2. Lig'teki arkadaşlar oluyor ya da maçımızı yaptığımız kişiler. Kısaca yazılı sorunu olmasa bile adam bulmayla ilgili bir sorun var...
Efsane değilim ama geri döndüm. seçilmemiş çocuk nam-ı diğer TwiNKie... |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Evet deminden beri oynayacak adam arıyorum, bir kişi bile yok. Herkes gece 1-2 gibi giriyor galiba
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Buradan herkes girebileceği saatleri yazsın bence
![]() |
|
|