![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#16 |
![]() |
oyun ıcınde adım mr_nem ama enim o.. sitedeki mr_nem kardeşimdir..
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#17 | |
![]() |
Alıntı:
sonunda başardık ![]() |
|
|
|
|
|
|
#18 |
![]() |
Ee maç yapacak kimse yok? Bu şekilde bitiremem ki 20 maçımı...
|
|
|
|
|
|
#19 |
![]() |
Peckle gel yapalım maçımızı
![]() |
|
|
|
|
|
#20 |
![]() |
saat gecenin kaçı maç yapcak adam arıorum exTreme de durum şöyle :
![]() Bu arkadaşlara ulaşamıorum mesaj atıorum cevap yok zaten diğer ikisini akradaş olarak ekledim kabul dahi etmediler o yüzden mesajda yazamıorum ! Buda gurup msn adresinden bir görünüm : Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=21111 ![]() Bu arkadaşlar gurup msn adresinde de ekli değiller !!! Çıldırmamak elde değil birilerinin bu olaya el koyması lazım ... Lig artık adam gibi oynayanlarla yeniden mi düzenlenir nasıl olur bilmiorum ama acil çözüm istiyorum lütfennnnn ... 28-11-2009 nick li arkadaşla maçımı tamamladım : gittim o arkadaşın buldunduğu odaya kurduğu maça girmeye çalıştım benden önce 2 kişi girdi bekledim 2 tane maç yaptı maçlarından sonra odasına girdim çağırdım şükür arkadaş kabul ettti de maçımız yaptık ... Böyle olmaz yane oynıcak adam peşinden koşuyoz resmen .. Şİmdide HCA isimli arkadaşı bekliom O da compitition da nasıl ulaşıcam bilmiorum ![]() Konu yunus107 tarafından (15 Ocak 2010 Saat 05:13 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#21 |
![]() |
Yunus, grup msni o değil. Gecenin bilmemkaçında benim açık olmamam normal, çünkü okulum var...
Grup msni: group913689@groupsim.com |
|
|
|
|
|
#22 | |
![]() |
Alıntı:
![]() Ayrıca gurup msn için çok saol ... |
|
|
|
|
|
|
#23 |
![]() |
talamasca ben hergün platformadyım buluşma noktasında ama sen nedense denk gelmiyorsun birde diyorsun kimse yok acaba sen olmayasın?
|
|
|
|
|
|
#24 |
![]() |
Elpesao dostum ben sürekli burdayım... yani Yunus ile birlikte oynayacak adam bulamıyoruz günlerdir. Asıl ben seni ilk def gördüm. Nickin takımın nedir?
|
|
|
|
|
|
#25 | |
![]() |
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#26 |
![]() |
merhaba,lewi kardes benim sorunum vardi,ben bugun ciktim hastaneden,rahatsizligim vardi,nasil olacak bi yardimci olsan?cunku herkes 15 ine kadar en az 20 mac oynamali demissin?
|
|
|
|
|
|
#27 |
![]() |
geçmiş olsun hakan... kapatırız arayı merak etme sen
1. ligdemiydin? |
|
|
|
|
|
#28 |
![]() |
geçmiş olsun hakan.. bende nerelerde dıyorum.. umarım tamamen iyileşmişindir.. sen sağlığına bak boşver maçları.. iyi oldugunda yaparsın
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#29 |
![]() |
sagolun arkadaslar,ya bende seker hastaligi vardi,fakat son bi kac aydir hic dengede tutamiyordum sekeri,bi cikiyordu bi dusuyordu,su grip olayi ve usutme felan vardi,onlarla zor oldu ya seker?iste 4 gun hastanede yattim serum verdiler ve allaha sukur suan iyim ve dengeli sekerim,eee peki su maclari yapiyim artik insallah birilerini bulurumda.
|
|
|
|
|
|
#30 | |
![]() |
Alıntı:
Çok geçmiş olsun iyileştiğine sevindim ... |
|
|