![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
![]() |
LİGE GİRMEK İÇİN İZLENMESİ GEREKEN YOLLAR
T.S.C ONLINE LIG Online Ana menüsünün sol kısmında bulunan "community" tıklanarak giriş yapılır.. Giriş yapıldıktan sonra karşımıza çıkan alanda "Create / Join Community" tıklanarak arama butonu aktif hale getirilir. ![]() Arama ekranında "Join another User's Community" Tıklanır.. Orjinal Kaynak: TurkceSpiker.Com - T.S.C exTReme Serisi Resmi Forumu http://www.turkcespiker.com/forum/showthread.php?t=19261 ![]() "Search string" Kısmını enter basılıp aktif hale getirildikten sonra sizlere verdiğim "Aramak için" şifrenizi yazmanız gerekecek.. ![]() Şifremizi girdikten sonra karşımıza çıkan ligimizi enter deyip onaylamamız gerekecek.. ![]() "Login" ile lige bağlanabilirsiniz..( Burda reklam alsam iyi olurdu aslında )![]() Ligin Ana sayfasından bulunan "Competiton" seçeneği ile lige bir adım daha yaklaşırız... ![]() "Create / join Competiton" tıklanıp karşımıza ligimiz çıkar. Lig onaylandıktan sonra benden alacağınız şifreyi girmeniz istenecektir.. ![]() "Vs Match" moduyla rakiplerimizle hazırlık maçı yapabiliriz. ![]() T.S.C ONLINE LIG WELCOME ![]() "To Community League Menu" secilip lige resmen giriş yapabiliriz. ![]() "To Next Match" ile maçlarımızı yapabiliriz.. "Match Table", "League info" seçenekleri ile lig pozisyonlarını inceleyebilirsiniz. ![]() Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
bu lige katılabilmek için orjinal oyun mu kurmamız gerekiyo yoksa kopya oyunla da girilebiliyo mu?
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
Orjınal oyun gerekmektedir
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
ben lige girmek istiyorum şifre verir misiniz?
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
şuan için kayıtı açık ligimiz bulunmamaktadır. Orjınal dvdye sahipseniz bir sonraki kayıtları bekleyiniz.
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
PS3 ile bilgisayar için ayrı ligler var mı... Bende şifre istiyorum ilk açılacak ligde (bende ps3 var)
|
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
LİGİMİZ PC İÇİNDİR.
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
yeni lig ne zaman kurulur acaba ?
|
|
|
|
|
|
#9 |
![]() |
Bu lig bitince
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
bir daha ki lige girmek isterim bende
online nick horus msn 10urci@gmail.com takip etmeye calısıcam ama kaçırırsam haberim olursa çok sevinirm. |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
BENDE Katilmak isterim liginize yeni lig ne zaman aciliyodu acaba melihmersinli@live.com her zaman burda olamiyorum eger haber verirseniz minnettar olurum
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
Yeni açılacak ligi dört gözle beklemekteyim
|
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
Yeni lig ne zaman açılacak?
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
yöneticiler AMD için yeni bir lig kurulabileceği düşüncesindeler bi iki arkadaşlar görüştümde .. AMD olan kaç kişiyiz acaba 10 kişi filan olsa yeter
şükür deriz yane ... |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
neden ps 3 lig açmıyodsunuz ki bizi yoksa dışlıyormusunuz
![]() |
|
|