![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#31 |
![]() |
oyunun orjınalse en alt secenekte logın olması lazım ona tıklayıp onlıne ıcıne gırmen lazım sonra resimlerde gösteriliyo zaten ne yapacağın
Sponsorlu Bağlantılar lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#32 |
![]() |
bende yeni lige katılmak istiyorum ve şifre bekliyorum
|
|
|
|
|
|
#33 |
![]() |
oyunda online ye giriyorum açılmıyor yardım edin
|
|
|
|
|
|
#34 |
![]() |
orjınal oyun almayı dene
lewi_wills@turkcespiker.com
Facebooktan bana ulaşmak için.. Ekleyebilirsiniz.. SÖZ SİZDE, UYGULAMAK BİZDE.. yine yeni yeni yine yeni yeniden |
|
|
|
|
|
#35 |
![]() |
arkadasım ben oyunu aldım orjınal şifremi ve ıd mı de aldım konamı sıtesınden ama oyunda onlıne kısma hıc gırmıo port falan yazıp bı hata verıo sıkıntı ne olabılır settıngsten onlıne ıle ılgılı yapılması gereken bısı var mı yardım edersen cook sevınırım
|
|
|
|
|
|
#36 |
![]() |
benim işlemci amd arkadaşlar lig kayıtları ne zaman başlıyo haber verirseniz ii olur iserfb@hotmail.com ben çaglar80 şifre istiyorum
bir daha ki lige bende girmek istiyorum online nickim ismail1907 ne olur haber verin iserfb@hotmail.com ben çaglar80 işlemci AMDDDDDDDDDDDDDDDDD Konu lewi wills tarafından (30 Ocak 2010 Saat 21:08 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#37 |
![]() |
çağlar msnde konuşuyoruz burada neden hiç yardım almamış gibi bağırıp duruyorsun!!!
lewi_wills@turkcespiker.com
|
|
|
|
|
#38 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#39 |
![]() |
bende lige kayıt olmak istiyorum benide kaydedermisin şifre verirmisin ben çaglar80 iserfb@hotmail.com
Konu çaglar80 tarafından (03 Şubat 2010 Saat 11:57 ) değiştirilmiştir.. |
|
|
|
|
|
#40 |
![]() |
bende lige katılmak istiyorum işlemcim AMD ŞİFRE verirmisiniz kayıtlar başlarsa haber verirmisinzi ben çaglar80 msn adresim iserfb@hotmail.com
|
|
|
|
|
|
#41 |
![]() |
mrb ben internetten pes 10 indirdim (korsan) konami güncellemelerini ve pack *****lerini yaptım ve online için konaminin sitesinden port checker ile online bağlandım (daha önceden game id im vardı)daha sonra online bağlandım ve arkadaşım ile maç yaptım...ertesi gün tekrar girdiğimde ****** i kabul etmedi sizden ricam acaba bana v.2 lisans yamasını gönderirmisiniz????şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
|
|
#42 |
![]() |
|
|
|
|
|
|
#43 |
![]() |
BEN DE LİGE KATILMAK İSTİYORUM OYNUM ORJİNAL KATITLAR BAŞLARSA HABERİM OLURSA SEVİNİRİM ONLİNE SÜREM BAYA VAR iserfb@hotmail.com GAME ID:erdogancafe
|
|
|
|
|
|
#44 |
![]() |
bende onlineye girdim ama 1.03 patch istedi indirdim ykledim ama hala istio ne yapabilirim online oynamak için
|
|
|
|
|
|
#45 |
![]() |
BEYLER hayrialbayrak@hotmail.com AMD
![]() |
|
|