![]() |
![]() |
![]() |
|
| Öneri ve Eleştirileriniz Sitemize faydalı olacağını düşündüğünüz fikirlerinizi yada eleştrilerinizi yapabileceğiniz alandır |
|
Sponsorlu Baglantilar
|
Sponsorlu Baglantilar
|
![]() |
| Seçenekler | Stil |
|
|
#1 |
![]() |
Merhaba arkadaşlar,
Her yerde aradım ama 2k10 için türkiye ligi yaması bulamadım bu basketçilerde galiba tembel ya da bu işi bilmiyor, bilsem kendim uğraşacağım Böyle bir yama yapılacak olursa müthiş bir ilgi olur zaten hepsini yapmanıza gerek yok tbl takımlarının 8 tanesini yapıp roster olarak eklerseniz süper olur ![]() Sponsorlu Bağlantılar |
|
|
|
|
|
#2 |
![]() |
sanırım ben nba 2k9 için bi forumda böyle bi yama görmüştüm ama 2k10 için yapmamışlar sanırım
|
|
|
|
|
|
#3 |
![]() |
evet 2k9 için kaliteli olmasada bir yama vardı efes FB ülker tt gibi 8 takım vardı
|
|
|
|
|
|
#4 |
![]() |
nba 2k9 yaması nerde sabahtan beri arıyorum bulamadım
|
|
|
|
|
|
#5 |
![]() |
Arkadaşım T.S.C sadece Pes serilerine yama yapıyor!
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() |
FIFA'ya bile yapılmıyor, basketbol oyununa mı yapılacak
![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
![]() |
Arkadaşlar pes bile çok zamanımızı alıyor zaten. Arkadaşların da dediği gibi FİFA 'yı bile yapmıyoruz. Ki Fifa'nın spikeri çok iyidir.
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() |
gignac online oynamayı biliyomusun ?
|
|
|
|
|
|
#9 | |
![]() |
Alıntı:
hayır |
|
|
|
|
|
|
#10 |
![]() |
Kim biz mi
![]() Hiç sanmam.. ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
![]() |
Bu kadar adam PES'le uğraşırken bile zorlanıyoruz...
Spread word to every slave yet beneath you, that even the mighty Republic bleeds when struck! Copyright © 2007 - 2012
|
|
|
|
|
|
#12 |
![]() |
NBA2K10'un boyutu çok fazla bu kadar adam onu yapamaz zaten burası bir futbol oyunu sitesi o yüzden olmaz!!!
gignac aslında nbatrky diye bir site var duymuşsundur oraya üye olup bu önermeni onlarada yaparsan oradan yama yapacak birisi çıkabilir. |
|
|
|
|
|
#13 |
![]() |
zaten üyeyim o siteye ama o sitedeki adamlar üye banlamaktan ceza vermekten başka birşey bilmiyorlar malesef
|
|
|
|
|
|
#14 |
![]() |
O zaman işin iş
![]() |
|
|
|
|
|
#15 |
![]() |
O sitede adam gibi durursan banlamazlar seni.
|
|
|
|
![]() |
|
| Etiketler |
| esi, için, müthiş, süper, tsc, türkiye, yama, yaması, yapma |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| Seçenekler | |
| Stil | |